playstation 5 kopen en voorraad notificatie

Krijg een notificatie als er Playstation 5 voorraad is!

Het wil nog steeds niet echt lukken met de voorraad van de Playstation 5. Wil je snel een Playstation 5 kopen? Dan loop je meestal achter de feiten aan omdat voorraden sneller op zijn dan je kunt reageren. Ongeacht of het gaat om de disc-versie of de digital edition, Playstation 5 voorraad lijkt iets te zijn waar je veel geduld voor moet hebben en ook de winkels zijn allemaal in volle verwachting.

Als je de voorraad van de Playstation 5 wilt zien dan kun je natuurlijk constant de websites van alle winkels checken. Maar dat is tijdrovend. Er zijn inmiddels diverse websites die voorraad laten zien maar ook die zijn nooit up to date en de hele dag Playstation 5 voorraad checken is voor de meeste mensen niet mogelijk. Bovendien ben je daarmee vaak te laat. Een beter systeem is om direct een notificatie te krijgen als er Playstation 5 voorraad is zodat je gelijk kunt bestellen. Schrijf je hier in en hou je telefoon in de gaten!

Playstation 5 kopen. Voorraad Playstation 5
Schrijf je hier in voor Playstation 5 voorraad notificatie >

Winkels hebben sinds de lancering van de Playstation 5 te kampen met een te kort aan voorraad. In Nederland komen er onregelmatig slechts kleine “bulkjes” met Playstations binnen en niemand weet eigenlijk precies wanneer. Dit komt omdat Sony er op dit moment ook niet heel veel kan maken en dat heeft weer te maken met het wereldwijde te kort aan processoren waardoor ook Sony niet kan doorpakken. Omdat er veel meer vraag is dan aanbod is er al een ruim halfjaar een ware run op de Playstation 5 voorraad. Omdat voorraad vrij onregelmatig binnenkomt is het beste om je in te schrijven op notificatie. Hou vol 🙂 Een Playstation 5 kopen is nog steeds mogelijk en misschien heb je geluk!

De houd-mij-op-de-hoogte knop is momenteel de beste tool om het snelste op de hoogte gehouden te worden over het kopen van een Playstation 5. Helaas weet geen enkele winkel wanneer de PS5 precies weer op voorraad is. In de praktijk krijgen de winkels namelijk onaangekondigd een zending binnen en moeten deze dan randsnel klaar maken voor levering naar hun klanten. Schrijf je nu in >

Heb je ook al nagedacht over een nieuwe Gaming TV? Deze maand is er een mooi artikel dat gaat over hoe je de laagste prijs betaalt voor de meest dikke Gaming TV. Lees meer..

Eén reactie

Geef een antwoord